Sorry, we don't support your browser.  Install a modern browser

Sign up bug: "It looks like you're offline"#25

?

I’ve downloaded the Mac app, and when I try to Sign Up it says I’m offline. Also, it asks for a code which I haven’t received.

10 months ago
1

I’m also seeing the offline message.

10 months ago
?

Same here.

10 months ago

I had the same issue, when I connected with US vpn, it worked.

10 months ago
?

It happened to me the first time but then I tried again & it worked. Invite code = 3jQfBfCx

10 months ago
Changed the status to
In Development
10 months ago

Hi all, this was most likely caused by too high number of connections from particular regions but we’re looking into it and should be resolved fully today.

10 months ago
Merged Cannot create account#34
10 months ago

I was having this issue yesterday too. Today it gave me an “internal server error”. Then when I tried again it said “user already created”. Tried to sign in and it didn’t work.

10 months ago

Same issue, Portland, Oregon.

10 months ago

Now it says my account already exists, but the password is wrong…

Trying a password reset, but the token URL never loads.

10 months ago

Finally got the password reset to load, but got this error on the app after changing my password:

<html>
<head><title>502 Bad Gateway</title></head>
<body bgcolor="white">
<center><h1>502 Bad Gateway</h1></center>
<hr><center>nginx</center>
</body>
</html>
<!-- a padding to disable MSIE and Chrome friendly error page -->
<!-- a padding to disable MSIE and Chrome friendly error page -->
<!-- a padding to disable MSIE and Chrome friendly error page -->
<!-- a padding to disable MSIE and Chrome friendly error page -->
<!-- a padding to disable MSIE and Chrome friendly error page -->
<!-- a padding to disable MSIE and Chrome friendly error page -->

10 months ago
Changed the title from "Can´t Sign up. Says I'm offline?" to "Sign up bug: "It looks like you're offline""
10 months ago

This should be fixed now with our server optimizations.

10 months ago

Hi Jordan,

Thanks. I think you need hear my feedback - you lost me. I’ve moved on.

  • This support board is not a sufficient way to contact support
  • You showed no empathy for your product technical problems
  • I fear using the product will result in more problems than faster productivity

Best,
Joseph

10 months ago

@Joseph - I’m sorry to hear that. We’re hard at work to fix these issues so ti can actually make you more productive! Please do come back and try once we’re more stable.

10 months ago
Changed the status to
Completed
10 months ago
?

Still happening.

8 months ago